dijous, de novembre 20, 2008


Death Proof: No acaba de ser una peliculón, ni una pel.lícula amb majúscules diria jo. Li falta ritme. O té un ritme massa irregular. Hi ha puntassos molt bons i els colors i la fotografia (del mateix Tarantino) són molt originals. Per per ser una locura secundaria den Tarantino no li podem posar manco d'un 7 però tampoc no arriba a molt més.
Ara és necessari que torni fer una obra magna perque sino pensarem que ha perdut el capoll definitivament.

La frase: Las invitamos a unos Jagers?
La escena: El primer accident.

7 comentaris:

Sete Xplosion! ha dit...

com escena el primer accident? pero tio tu a quin mon vius? La escena del accident es bona pero el puta ball q es marca na Vanessa Ferlito amb se surt per tots els costats... La canço, el ball i sobretot la tia, q dona morbo mes q res pq es una accesible per els humans de a peu, res de tia bandera, celulitis y culo pomposo!

Aqui el gran moment de la peli
http://es.youtube.com/watch?v=_S_-upG6dnw

DaN ha dit...

Estic amb en Cropo, millor el ball. Es cotxo, me qued amb es Mustang Groc, molt de dodge challenger, molt de camaro... res! Mustang!

Simo Llepol ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Simo Llepol ha dit...

Jo si vull veure una tia bona ballant no mir una peli den Tarantino, me'n vaig al newpa. La escena de l'accident, veure com a la vostra amiga Farlito li rebassen el cap amb la roda d'un cotxe, ostia, aixó sí que no té preu ...així hauríen de ser els anuncis de la DGT!!

http://www.youtube.com/watch?v=tS6VRfJbI4c

Per cert copro... fa tant de temps que no sabíem rés de tú que la coprofagia ja mola!

Dan tu i els Mustang... un dia caurà ja voràs!

Unknown ha dit...

Lo millor va ser el xoc frontal!!! I es comentari des poli a nes seu fill...coche frontal a 180 + las putas leyes de Newton. I també molt bò quan suntman mike menja naxos!!! joder tenia fam!!! i quan en tarantino possa una ronda de jagers!!!! q trobau de sa ronda de jaggers??? igualet q la b

Simo Llepol ha dit...

jejejeje... avui ho podem rememorar si voleu! Biel si rescaten es Ford Orion pots fer de Stuntman Mike jajajaja!

Maribel ha dit...

S'altre dia en xerràvem de "Death Proof" i d'una frase q mos va agradar a tots, quan el Especialista Mike està al bar i algu diu "que le pasa en la cara?" i un altre contesta "se habrá cortado al salir de la máquina del tiempo".... jaja

Lo de "las leyes de Newton" també va ser bonissim.