divendres, de març 09, 2012


Sabeu que hi ha usuaris de Macintosh que duen tota la vida emprant aquestes màquines i els seus sistemes operatius i no tenen ni Iphone ni Ipad ni falta que els hi fa? (Ipod supós que si perque no existeix un altre Mp3).
I sabeu que mai han estat donant pel cul amb lo bé que van, lo bé que se veuen i lo guapos que són? T'enteraves un dia si anaves a ca seva i te trobaves aquell monstre modern damunt una taula.
Dissenyadors, interioristes i arquitectes (i els seus equivalents femenins), per dir algunes professions, duen anys i anys emprant la tecnologia Apple des de els més absoluts i agraïts silenci i discreció.
Que ha passat idò? La irrupció, sobre tot del Iphone, i ara del Ipad, ha omplit el mon de la nova tecnologia i els parcs infantils, de comercials sense nòmina que no parlarien de rés més i tot lo dia que dels seus estimats (heu de veure la cara d'amor que fan) cachivaches d'Apple. Son meravellosos i funcionen de puta mare? Si, pero no fa falta donar metralla tot lo dia com si en tinguessin accions.
Podem idò, fet aquesta aguda intro, classificar els usuaris d'Apple en 3 tipus:
  1. Els de tota la vida, els professionals que empren Mac perque els hi va millor i punt. Sense donar explicacions.
  2. Els pesats iphoneros i Ipaderos, n'esta petat. Surten de davall les pedres i se nota molt bé qui són, encara que no mostrin la maquineta, perquè si veuen un Nokia els hi surt urticaria i se'ls hi infla la epíglotis.
  3. Hi ha un tercer tipus, evidentment minoritari, que és aplicable a qualsevol marca (desde Harley Davidson a Balay) i són els freakis que ho tenen TOT: El portatil, el G5, l'Iphone, l'Ipad 3, i totes les fundes, cables, connexions sacadineros i el llibre del profeta Jobs amb posts-its a les pàgines que els hi han de marcar el futur com a persones. (Anava a dir amb les pàgines aferrades però hagués parescut una porcada). Són, per si no ho heu notat, els qui graven en video quan desfan el paquet i ho penjen al youtube/facebook.
Hey, tot això amb un App gratuit de carinyu!