dimarts, d’agost 16, 2011

"Un evento, el de la JMJ, en el que el gran olvidado, pensamos, es Jesucristo. Sólo Él es referente y modelo para nuestras vidas. Sólo Él es el centro de nuestra Iglesia"


La frase esta treta de la web del JPC (Juventut obrera Cristiana). Controvèrsia en el paradís? Que faig jo mirant aquestes webs? Avui és dimarts però pareix dilluns?

Això de les visites Papals si que és un #ranciofacts, pero dels grossos! Un home de 84 anys que en 79 hores reunirà més de 500.000 peregrins. Un home que, en principi, és l'únic que pot vacilar de tenir el mòbil de Déu, no de na Chenoa ni de la Terremoto de Alcorcon  no, de Déu!. "Ho sentito che Dio me ha chiamato que en Mallorca os cagais molto nel (specialmente en Sa Pobla).
Per cert , si heu fet algun desastre a la vostra vida, i voleu que vos perdonin (que vos indultin en aquest cas), ho teniu molt bò de fer (en Charles Manson ja es cap a Madrid): A indultar!

Voleu riure un poc més?: http://corazoncatolico.blogspot.com/

Més coses: No he seguit al 100% això del FIL pero dissabte els monòlegs del calvari varen ser un 10. Sobre tot el d'una tal Arantxa. Bona iniciativa.