divendres, d’octubre 01, 2010

Que feis quan vos sona el mòbil i no el podeu/voleu agafar? Estau liats, a la feina o alla on sigui i vos sona el telèfon. És algú que necessita alguna cosa, no és simplement l’al.lota que te crida per saber si hi aniràs a sopar, és un tema un poc farragós i que te durà uns minuts escabetxar.

Si l’agafes i no pots parlar t’has de fer l’estressat i, de bones maneres, fer veure que no te pots enredar. El teu interlocutor, com és logic, no te veu i no entén les presses, arribant a pensar que ets un gilipolles antipàtic. I si li dius: “Tio no me puc enredar que estic liat”, directament se pensarà que ets un pur amb ínfules d’executiu agressiu.

La solució és no agafar-lo? Com es sent la gent si no li agafen el teléfon? Sempre pots tornar la cridada i enredar a l’altre amb una excusa qualsevol: “Era a fer un café, m’he deixat el mòbil al cotxe, no l’he sentit, el tenia en silenci sense voler”. Llavors pots dedicar tot el temps del mon a escoltar a la persona que te cridava i, a més, pagant tú.

El botó “Silenci” va de puta mare per aquestes coses.

Aquesta setmana estrenen Buried (Rodrigo Cortés), una peli de 90 minuts d’un tio enterrat viu dins una capsa de fusta amb un encenedor i un mòbil. Aquest no estarà per tàctiques. Si no l’agafa i en sortir (si és que surt) te crida, té la excusa perfecte: “Estava enterrat viu i no tenia cobertura tio”.

1 comentari:

_MeiA_ ha dit...

Tinc moltes ganes de veure aquesta peli. N'han parlat molt bé. Però això si, ha de ser asfixiant!