dimecres, de juliol 21, 2010


Ni 11-S, ni 11-M, ni 11-J ni osties (i un altre 11 per cert!). Una data per recordar és la d'ahir: 20 de Juliol. Al loro perque acabarem els bytes de l'agenda per anotar tants esdeveniments, i no gaire bons, precisament:
Ahir, i a pocs quilòmetres de Muro, va esser descobert el cos de la nina aquesta búlgara dins un cotxe que es pegava foc. Fermada. Té, segons diuen, tota la pinta de ser un crim passional d'aquests que posen els pels de punta i dels que demostren que no hi ha ni un 1% guanyat en la lluita per la igualtat mentre a un sol home del món li doni per pensar que qualsevol dona és de la seva propietat. Perquè al final, el sentit de la propietat, que tan inculcat tenim, és l'arma silenciosa que provoca molts d'aquests crims. "La maté porque era mia", que deia aquell.

No tot havien de ser males noves -encara que també això pot acabar en desgràcia-. El naixement d'una estrella, que fa com a por, és noticia també el 20/07.
Té 300 vegades la massa del sol i s'anomena més o manco com un robot d'Star Wars: R136a1. Una estrella que només d'apropar-se uns milers de quilòmetres a la terra ens deixaria socarrats com el darrer tros de xulla de ses esgrelles des fogueró de Sant Antoni. El tros que, fred i fort com una pedra, se l'acaba menjant el moix.

Ahir, per rematar, va esser empresonada (comença a cumplir condemna a la fí) la fake-girl d'internet (i crec que també ha fet alguna pel·lícula) Lindsay Lohan. Una notícia que tota sola no diu res, pero juntament amb les altes, comença a fer sospitar alguna cosa. I diuen que aquesta joveneta és la re-encarnació del Mal, i no del mal de queixal precisament.

Més coses, tiram d'història: dia 20 de juliol del 1944 un grup de militars del que destacam el nom de Von Stauffemberg atempten contra el Führer. El puta Hitler, churrero ell, se n'escapa i segueix erre que erre amb la seva mania de matar gent amb embatumades de Zyklon B.
Una més: el 20 de juliol de 1973 mor, sense que encara no s'hagi pogut explicar la raó, en Bruce Lee.

La pobre búlgara, la estrella assassina, na Lindsay Lohan que fa més por que la estrella, en Hitler, en Bruce Lee. Bons precedents per prendre una gran decisió aquest dia?. No seria millor que ningú hagés anat a fer feina? Sobre tot els polítics de Mallorca?.

Idò no, aquest dia també serà recordat per la darrera capullada d'allò que un temps, molt, molt llunya, se varen atrevir a dir-se "els nostres representats":
Recordarem el 20/07 per ser el dia que el carrousel de l'humor, el Pim, Pam, Pum de la política mallorquina (PP+UM) vàren unir les seves forces (?), una vegada més, per, tapant-se les orelles i, fent valer els interessos de quatre particulars i deixar construir l'absolutament innecessari 25è camp de golf de Mallorca.
Esper que la maledicció d'aquest camp de Golf se faci eterna i els hi pegui rampa cada vegada que agafin el Putter.