dijous, de març 11, 2010

El Real Madrid i El FC Barcelona... Je, je quina manera de començar un post eh? vaya temita.
Crec que la gent se esta posant un poc histèrica, pero hem de tenir un compte un factor molt important; Estam visquent la primera confrontació sèria entre els dos equips d'ençà que uns acabats Mendoza i Nuñez vàren firmar un espècie de treva a finals dels 80, i que se va prolongar durant els 90, fins que a l'any 2000 va entrar, fent manco renou de l'esperat (sobre tot pel ridicul esportiu) Joan Gaspart. El Madrid de principis de Segle XXI va arrassar i no va necessitar bufar el foc anti-catalanista (joder quina poesia) massa pics.
Me'n record d'aquella puta costum, que els aficionats odiavem, que tenien els presidents d'anar a sopar juntets el dia abans del partit i fer-se la foto mentres davant es donaven la ma i se castigaven el fetge per darrera.
Pero ara, amb la ferida oberta de l'any passat, veient que el Barça es llueix jugant (i que colecciona estrelles de La Masia), que el Madrid té els pirineus cada vegada més enfora i amb el indio aquest (m'encanta el pentinat) dirigint el Marca, podem dir que re-vivim els anys daurats dels Madrid-Barça a cara de Perro. Aquells on els Boixos Nois i els Ultra sur campaven lliurament pels escusats excusats pels president de turno (para hacer ambiente mas que nada).
Idò ara, amb la tonteria aquesta d'internet, el mobiliari urbà no se'n duu tantes garrotades, pero els articulistes de pacotilla han obert la veda als foreros de tot tipus que, a l'estil dels bengaleros dels 80, se menjen uns als altres a insults sense veure's la cara.
Pots esser és una sensació i m'estic equivocant pero pareix que els vells temps -cibernàuticament, això si-, tornen. I si tornen, entre oygans, foros de Marca, i grupillos de Facebook tenim la festa assegurada. K biba er fungol!