dijous, de novembre 12, 2009

Lost in Japan.
A partir d'aqui intentare contar tot el que feim per aqui i tot el que hem anat veient i les impresions que tenim.
No es facil amb aquesta uretra de teclat i tampoc entrare en superdetalls. Les fotos? En arribar a mallorca que n'hi ha de molt bones.
Dia 4 volam cap a barna, feim vespre alla (sopar thai+birres) i a les 09 partim cap a Helsinki. Arribam a les 13:00 hora local i a les 17:00 partim cap a Osaka. 9 hores de palo, pelicules i cualque siesta per creuar el mon.

Arribam a Osaka a les 10:30 de divendres dia 6 (hem d'afegir 8 hores respecte a ca nostra). El primer dia coneixem als pares de na Tsukiko (the bride) i alla on fan feina, a Kyoto. Dinam a ca seva (asseguts enterra i sense sabates, una de les practiques habituals, ja detallare, d'arros i tempura, tot exquisit). Despres anam a veure el temple de Son-ji (els noms els he de repassar), coneixem als colegues de Menorca: na Clara, en Dafne i n Eloi, molt majetes tots tres (na Magda -sa mare den Dan- en Biel i na Carol -germana den dan-, havien vengut amb noltros a l avio).
El vespre sopam a un sushi bar i, despres de 2 birres, anam a jeure a la casa que na Tsukiko te a Nakaona (a 30 minuts de Kyoto). Primeres coclusions:
El waters son una passada (ja detallare, pero tot lo que heu sentit de xorritos pes cul i per altres parts... es vera!)
Als bars/restaurants te regalen el te. De fet no hi ha bars, bars... ja detallare.
El japones escrit s'enten inclus manco que el parlat
La llimpiesa i l'ordre impresionen desde el primer moment. A l'aeroport ens feren, un a un, un escaner d ulls i mostra de les dues petjades dels dits.
Ah! i els cotxes van per la esquerra.
Continuara...

1 comentari:

Maribel ha dit...

Què interessant!!! Ja fris de que torneu perquè mos ho conteu tot amb pels i senyals.

enjoy!!!