dijous, d’agost 13, 2009


Qui peloteo mes horrible ahir a en Santi Taura. És que, apart ser un cuiner collonut, el dia de la Patrona li vàrem donar una tabarra tal -tot imprimits com anavem-, que si no li feim un poc sa bona no vos voldrà tornar a saludar. (i ja no te dic reservar-mos una taula).

Avui no tenc gaire ganes de feina. La foto és d'un Ferrari 250 TR. Un cotxe del que se feren només 22 unitats (TR de Testa rossa) i que a una subhasta, una de les unitats va arribar a valer 9 milions d'euros. Si no haguessin fet el Palma Arena n'haguessim pogut comprar 10 (dels 22) i muntar visites guiades.
De fet, ara el Palma Arena quedarà com a mesura de coses cares. Si, per exemple, la gent (i quant dic gent, dic telediarios que mos tracten com a paletos) referencía les superfícies a camps de futbol. Lo típic: "l'Airbus A380 fa 3 camps de futbol de punta a punta" (per dir alguna cosa) o "la ensaïmada més grossa del món no cabria dins un camp de futbol" (si la fan poblers).
Si la cosa és lineal en lloc camps de futbol es mesura en voltes al mòn: "En Peior ha fet 3,5 voltes al món fent de cambrer a la terrassa de l'Alhambra." Per exemple.
Idó el Palma Arena serà la mesura de les coses cares. Per exemple en Cristiano Ronaldo ha costat UN Palma Arena (paridad total) pero en canvi Facebook ingresa anualment 1.3 PA (Palmas Arena). Fabricar el Freedom of the Seas va costar uns 8.5 PA.
És una mesura per gent amb un dobler clar, per noltros inútil fins que mos toqui la primitiva (el premi més alt donat en aquest joc va esser de 1.4 PA, recordau). Vos aturau a pensar que val un cafè en PA's?
I en Matas va i se compra un palacete que només costa 0.01 PA. Quin mort de fam.