dimarts, de maig 26, 2009

N’Aznar ha presentat un llibre que mos ensenyarà com sortir de la crisi (n’Aznar: la cosa més ridícula després de un guardia civil en scooter, i n’hi ha ojo!). 
El llibre en qüestió se titula: “España puede salir de la crisis”. Lo evident del títul no ens ha de despistar. Millor ser directe. Que no fa falta escriure un llibre? Ho sabem, pero aquest home, a més de deflagar-se els bigots, té poques feines més. (Són una ombra del que eren, peró encara hi són! cas digne d’estudi).

Pel que hem pogut saber desde la redacció, i segons fonts properes, està preparant el final de la trilogia de la Crisi amb dos nous títols: “España puede ganar el festival de Eurovisión (o la zombificación de Massiel)” i “España puede hacer un cohete que vaya al sol (siempre que viaje de noche)” 
Dos autèntics best-sellers que acabaran d’arreglar aquest pais, España, mal tractat pels mata-nins aquests de la esquerra, que només pensen en follar. 

Necessitada d’un canvi de rumbo, aquest senyor, n’Aznar, s’aixecarà i agafarà el timó d’aquesta terra d'homes, enfonsada per la esquerra libertina i farandulera i tornarà a imposar l’ordre, la correcció, les bones maneres i, sobre tot, la transparencia i la humiltat.

Aquí el podeu comprar. I també els altres que ha escrit. Tota una joia bibliogràfica.


La meva teoria és: No se'l afaita del tot perque no te llavi d'adalt pero no se'l deixa llarg perque el té plè de canes i se notaria el contrast amb els cabells, rebosants de Grecian 2000