dimecres, de març 11, 2009

Tots tenim un amic anti-noves tecnologíes. Un o més d'un (o una o més d'una, ojo). És aquell que no té messenger, ni facebook, ni correu electrònic. i que si un dia se posa devant un ordinador cerca les direccions teclejant www...  a l'explorador. Quant va començar amb aixó de internet Terra estava molt de moda. Éll encara ho té com a pàgina d'inici quant posa en marxa el seu 486 (m'he passat d'antic?) i si ha de jugar a qualque cosa no cerquis Killzones ni osties... Buscaminas i a vivir!
Si algún dia se fa una direcció de correu -en pla nom+llinatge+edad (que dius: només en penses tenir enguany?) @yahoo.es- i li envíes un correu no esperis mai cap resposta. Com a molt un dia li diràs "Tio, te vaig enviar un correu" i te respondrà "Ah, si, el vaig veure.. que putes volíes que fés?".
Encara mira mametes a playboy.com i al youtube se xapa es cul amb videos d'òsties en plà videos de primera. Compraria algunes coses per internet pero quant arriba la passa de pagar es fa por i torna enrera. (i si una mà misteriosa de per darrera me fot la visa i me pentina la pasta?)
També té mòbil. La seva al.lota n'hi va regalar un pel seu aniversari, cansada de que li pegàs la gorra. Peró no sap enviar sms -més enllà del Ok de turno enviat 3 díes més tard- ni, ben alerta, posar música, conectar-se via bluetooth o fer fotos. Té un mòbil amb tapa per si cau, i guarda el carregador damunt el comodí com un tresor.
S'estima més anar a fer llenya o passejar el cà abans que pasar-se hores devant un ordinador. Simplement no va amb ell. No li surt. Tots en tenim un d'amic (o amiga) que viu sense aquesta doble personalitat que mos hem creat la majoria. I no li va tan malament, la llàstima és que s'avorreixen perque els altres no tenim altra puta tema de conversa que el facebook i tota la santa tonteria que arrosega.