divendres, de març 13, 2009

Anys 80 (finals). La gent se vestia com se vestia. Normalment jerseret de coll redó amb camisa devall. vaqueros El Charro o Bonaventure y, per calçar, un clàssic dels pijorros dels 80. Les Nautiques de sola alta. Qui no en va tenir unes? Agafaves les nàutiques de tota la vida (que dius: fa falta dur allò tan lleig i tan mal de fermar -record que els cordons eren quadrats!- per anar dins un barcu?), les pujaves un cm., les pintaves de marron-granate i ja teníes la peça estimada per tots els anavem a Factory: Les nàutiques de sola alta. Lo más. Furor!!
Lo mes sorprenent és que, com moltres altres cosetes d'aquell temps, no han fuit... encara hi ha gent que, anclada en aquella època (estoy llorando en mi habitación), duu aixó!! Vagi per ells avui aquest homenatge:

1 comentari:

Sete Xplosion! ha dit...

Lo que no entenc es quina relació hi ha entre la sabata nàutica i els cordons cuadrats... totes les marques posaven cordons cuadrats. Absorveixen menos aigo i sol les sabates pq tenguin els cordons cuadrats? Al tio q se li va ocorre l'haurien d'haver matat però a tots els altres fabricants també, per fer-ho exactament igual.