dimarts, de juliol 22, 2008


Vaja altra cap de setmana tios... si algú no atura aixó mos hauran de dur a tancar per excés d'activitat. I un vessut com jo aixó no s'ho pot permetre. És com si a Farruquito el detenen per velocidad anormalmente reducida. O a n'Agustín el Casta per Chiste massa graciós.

Divendres inauguració de la expo de cada any del convent. Enguany cosa d'Art Povera (no sé si ho escrit bé, ho podia mirar, pero me fa peresa). Politics i tota la pesca del artisteo per allà, com sempre. El vespre vàrem sopar a la scalinatta. Me sap greu peró ho trob poc menjívol. Ara no tenc temps d'explaiar-me més. Després Birreria, Wii i alguna cosa més.

Dissabte dinar a la cala, soleiet, banyito i, el vespre, sopar/consell d'administració de La Societat de l'Oci a la Alhambra i cap a Sa Pobla a la festa del Studio 54 -amb alguns rajats per enmig-, que no necessita més presentació: Gent + alcohol (i música crec que també). Al final tot es converteix en la petita, senzilla i repetitiva fórmula magistral. Qui ho vulgui ornamentar amb cerimònies de caire pseudo-tradicional o susedàneos més o manco moderns (Dj's i tal) me pareix molt bé, pero lleves la palla i lo que te queda és: Gent + Alcohol = Festa. Punt.

Diumenge cap a La Cala again, gin-tònics, Birreria i bona nit. En voleu més?
Ara ve La Patrona permí...