dijous, de març 27, 2008

Madó Pereta, les sit-coms de IB3, l'èxit de Vaig Fort i de la penosa secuela La Comunitat den Penereta, N'Agustín El Casta, El Màgic Cloquell... i ara el Chiki, chiki "en Mallorquí".

Realment aixó és l'humor que ens caracteritza? Podem estar orgullosos? Posar "Sobrassada i ensaïmada" enmig de les cançons ja les fa "divertides i mallorquines"?. Sentim quatre vatues i quatre mecagons de la boca den Mel Gibson i mos pixam de riure. Realment no hi ha motius per a una actualització de les bromes? Jo no vull dir que haguem d'imitar el model català (com sempre en Buenafuente ha de sortir enmig) ja que cada poble se'n riu d'ell mateix amb una classe i un estil, i amb la idiosincràsia pertinent, pero es que lo nostre no té remei. Tenim més temes que ningú: La nostra classe política és de les més imitables: N'Antich, na Cirer, el cas de Casa Alfredo, els milers de casos de corrupció, n'Hidalgo, els hospitals, En Jaume Font a Los Patos... Els deportistes no se queden curts (curts, curts com en Nadalet i en Lorenso). Els alemanys, les inmobiliaries, el turisme, els verds, els visitants il.lustres... Tot és imitable i de tot se pot fer broma. Perquè seguim amb la puta sobrassada i amb els putes mecagon i vatua de tota la vida? (llengonises, botifarrons, cristoenpéltarongesnavel, vineaquiqueterebentaré... ja m'enteneu). Plomes amb mala llet i gent intel.ligent també n'hi ha per aquí. A meam si ningú té collons de fer uns bons guions, de cercar uns bons còmics (els del Canal 4 no!!) i de fer un bon programa d'humor. Perque L'HUMOR ho és TOT nines i nines. (si pot ser que no el presenti en Valentín Mendoza please...).

Un altre dia parlarem de les nostres "dives" televisives, que de cada dia s'escolten més -a elles mateixes vull dir-.

4 comentaris:

Maribel ha dit...

Me sent responsable de aquesta reflexió! :(

Pero tens tota la raó, l'humor de Canal 4 es patètic i tampoc deu ser tan difícil fer humor de les nostres coses sense haver de caure en els tòpics resobats de sempre.

Simo Llepol ha dit...

Es que no hi h NINGÚ amb un poc d'esperit que digi basta!?. A meam, jo tb ric molt amb aquestes parides pero tot té un límit (i el chiki chiki en Mallorqui crec que la rebassat...)

DaN ha dit...

Ara que lo pienso... Aquesta versió del chicki chicki me sembla un greu insult a sa cançó d'ocults: Pa amb oli nacional.

Simo Llepol ha dit...

un Himne, Dan, un Himne! Molt bé...