dimecres, de setembre 05, 2007

Per favor que no li donin els 400 euros que reclama, sino ja me veig cada dematí als funcionaris de turno de cada ajuntament, extintors en mà, intentant apagar als que protesten per alguna cosa. La època de les caceroladas i les proclames a crits ha passat. El que ara s'usa és dutxeta amb benzina i mechero.
Cremar-se a lo Bonzo ve de la acció duta a terme pel monjo Budista Vietnamita (Bonzos) Thich Quang Duc a l'any 1963 quant es va pegar foc per protestar contra la opresió budista soferta pel primer ministre vietnamita d'aquell temps.
La gràcia -per dir-ho d'alguna manera- radica en que la persona que es crema ha de mantenir una postura erguida, dissimulant totalment el dolor sofert i soportant amb dignitat les flames. Malament no ho fa u tio.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ara u tio esta en coma , lo de les cremades no es broma . Pero si, el mon esta ple de "curtos" per moltes bandes . per lo vist son ciutadans europeus i no tenen dret ni a la repatriacio , molt fort !!! me diras q no ha trobat res de feina ? me diras q no hi ha cap institucio per ajudar als "europeus" q tenen problemes ? no entenc res aquest mon esta loco ... pero la penya....

Simo Llepol ha dit...

Cada cas hauria de estudiars-se a fons i no me fio ni un pel del que diuen els diaris per vendre.
Peró hi ha q estar mol desesperat per fer-li aixó, no a ell, sino a la seva dona, fills etc.
Un acte d'egoisme ben mirat.