dimecres, de maig 30, 2007

Fotograma del GTA IV... s'acosta i ara ens començaran a llençar virgueries de tot tipus amb comptagotes ...cabrons!!

Per als que fa pocs díes que s'ha incorporat al món consolero:

Història de les consoles (Wikipedia). I la prehistòria amb fotos. Per als qui hem tengut la oportunitat de jugar al mític The Great Scape a un Spectrum o al Where time stood still d'Atari ST les 3D's d'un GTA no ens sorprenen tant ...Aixó eren 3D's i lo demés són cuentos (perspectiva isométrica que es deia): Sensació de 3D peró en realitat eren 2D. Lo important peró era la sensació de llibertat.

El poder creure que fas lo que vols dins un espai relativament gros (com més gros millor: El Món?) i trobar les solucions als problemes proposats amb les teves propies armes i iniciativa; Diferents, en teoria, de les dels demés (pardillo...). Como la vida misma. No sé si és que els videojocs volen imitar la vida o és la vida que s'ha convertit en un videojoc... i si no, que algú m'expliqui perqué putes tohom duu una (o més) floreta de gurú al puta cotxe? Es pot ser tan poc original? Que pot dur a una persona a espenyar el seu cotxe amb una puta floreta que a més a més ja duu tot cristo?? Tú veus un corsa amb una floreta i dius Jo també en vull una?? Al final tots feim el mateix i passa'm per el mateix tubo. O que vos pensaveu?

Alerta no te vegin els nazis


La evolució gràfica respecte a l'spectrum...evident!


Airball ...quin altre gran clàssic en 3D. Molts de pinxos peró aquesta pantalla era de les fàcils



Palabras mayores... La Abadia del Crimen: difícil no: Impossible!

5 comentaris:

Maribel ha dit...

Llepol, per casualitat t'has creuat amb el meu cotxe?? Jajaja, es broma. Percer l'abadia del crimen no es impossible, pero casi!!! Te'l pot baixar de internet i tornar a provar, ademes està ple de pagines amb trucos amb lo que has de fer i t'ho passaras.
A mi m'encantava pero mai passava del 3r dia.. I per saber on m'havia de colocar dins l'iglesia en vaig haver de fer, de partides...

Simo Llepol ha dit...

jo ho vaig intentar fa mil anys i no h havia manera... en s'hivern ho tornaré a provar!!

Per qui no estigui enterat era un joc de 1987, espanyol (de la casa Ocean) i basat en el best seller i acollonant llibre de'n Umberto Eco "El nombre de la Rosa".

Bienvenido seas, hermano. Tras estos muros, vuestro espíritu hallará el reposo y el sosiego que tanto ansía. Poneos a salvo, os pido, de los poligonales ardides que viene usando el Maligno, ya desde hace algún tiempo, para su perveso fin de confundir nuestras pecadoras almas, de extender un sombrío manto de desconcierto sobre este pobre mundo, ya viejo. Abrid pues bien los ojos hermano, y recordad el sentido de la recta vía, aquel que no se pierde por tortuoso que sea el sendero. Entrad, entrad sin dudarlo más, sed con nosotros partícipe de la paz de esta Abadía...

Mapa:
http://www.abadiadelcrimen.com/images/abadiamm.jpg

Simo Llepol ha dit...

I tu tambien hija mia? tu també dus una floreta? (puta floreta per als amics)

Maribel ha dit...

No, puta floreta no, gracis. No sé que es pitjor dur sa flor a nes cotxo o dur ses camisetes amb sa flor gigant, que també n'he vist.

T'has oblidat de dir que "el abad" li havies de pitjar es cul darrere darrere per seguir-lo, que si no t'engegava, jajaja!! Anda que no me vaig tragar pics es próleg aquest, no n'hi havia de botons de "skip intro".

Simo Llepol ha dit...

si, si ...es ta molt de moda. no sé d'on ha sortit aixó.