dimarts, de novembre 01, 2005






Voleu un frit de porc? Nooooo
Voleu un frit de mè? Nooooo
Volet un frit on disaia? Siiiiiii

Mucho tiempo lejos de aqui forastero ...Com tots sabeu he estat per ses Alemanyes fosques Bonn, per ser més exactes- per temes relacionats amb la meva feina: Representant de cepillos de dents per a cans. La cosa ha estat bastant bé pero el cà que mos envarem endur per fer ses demostracions tenia alitosi i no hi havia qui aguantés...Mirau un parell de fotos i xalau: Es colega que surt amb mi a es xiringuituà és n'Alex, i es tipo amb ses selles gruixades és un doble den Fernando Alonso que vàrem trobar a una festa...si o q?

Sa foto d'abaix és amb sa representació canaria + na Monika de la Targeta Verda -Vos enrecordau? invent den Mates per hulimiar la ecotaxa- . Les de l'altra foto són les hostesses d'Ibatur -dilis Gilipolles també a aquests de s'Ibatur-. Ja aniré penjant més coses...o algo.

Reflexions profundes es dia després des dinar-sopar-marxa amb es personal després de estar 5 dies de cervezeo per Bonn no en demaneu -ni cap altre dia ara que hi pens-.

Au me'n vai a fer una Guinness amb en MetalDan

2 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

Si es q quant un ha nascut bonal.lot no hi ha res a fer...les tentacions de la carn són per als débils. una altra cosa és la cerveza, sana i temptadora

Simo Llepol ha dit...

gracias motoreta...si venimos a Fitur te prometo el mismo nivel de elegancia...como mínimo !!