dilluns, d’octubre 24, 2005


Lo darrer de nostàlgia juguetera, ho promet. Es que he vist aixó no ho he pogut evitar. Quina monada.

Per cert ahir vaig veure un trosset del resum de GH7 i REALMENT s'han superat: La xusma que han agafat és de primera, es que no interessen ni com a freaks ni fan gràcia ni res de res.

En canvi tant Aida com Los Hombres de Paco s'ha convertit en dues bonissimes opcions per els vespres dels diumenges (El Rondo amb l'insoportable Quique Guasch no se considera opció, sobre tot perque els gols els fan a tots els telediarios, i per veure la eterna discusió Madrid-Barça, Messi-Robinho... ja basten les setmanes previes als "partits de l'any"). Los Hombres de Paco té un humor super negre, ahir hi va haver farlopa per tota la tropa (un poc Airbag pero bé), a més te uns actorassos/es (Adriana Ozores, Juan "Padre coraje" Diego...). A veure si seguieix amb aquesta bona tendéncia.
També me vaig tragar sencer el partit del Rafel Nadal, no entenc com guanya, l'altre era clarament superior i a lo tonto a lo tonto, forçant errors increibles se'n va dur es partit; Llàstima que després se'n va anar a veure perdre al Madrid (oooooooh!).

2 comentaris:

Simo Llepol ha dit...

A Aida n'hi ha un parell de collonuts. L'amo des Bar és un puta Julian Muñoz de sa vida i na Aida mateixa és collouda, pero en Paco León se'n duu sa palma , que és de pu es tio, a més aixó de fer d'ex-yonki i parlar de les drogues així com ho fan no es gaire correcte políticament, a veure si a TV1 encara tendràn collons de tornar posar n'ana Obregón y los 7

Simo Llepol ha dit...

Si es una que surt en Juanjo Puigcorbé sí que és realment penosa, que agafi la màquina del temps i s'entorni als 80 aquest bon homo (que ami me cau bé, per una altra banda). Qúestió "Los Hombres" és que te fa pensar a moments que va en serio perque ells no riuen ni pa dios. De fet en Pepón Nieto fa passar pena i tot. Fan desastres en serio.