divendres, de setembre 23, 2005


No sé si es una impressió desde fora o es que simplement una sensació com de estar somiant, peró a vegades les coses simplement passen i pareix que el temps hi posa una pàtina per davant i fa que tot ho oblidem...pero no.

Fins fa un poc anys (40 o 50, com a molt 70) Graceland (di-li Graceland, di-li Mallorca) es conservaba com més o manco l'havien parida; Els nostres avantpassats, amb tota la seva "manca de recursos" i la seva "incultura" (clar, no tenien internet...ni TV!!), no havien pogut o volgut fer mal a la Illa. Probablement perque tenien un negoci amb ella molt més interessant per les dues parts del que tenim armat noltros avui en dia (sobre tot perque el negoci ja fa estona que no és "nostro"); La terra els alimentava a ells i a les seves families desde feia milers d'anys. Se pot espenyar una puta paisatge en tan poc temps? (entrarem al guinness?)

Perque no ha continuat així? Perque la classe política no veu més enllà dels seus interessos PERSONALS? (són robots?) Perque ens hem cansat de protestar? Perque cada vegada que mos donen pes cul mos aixencam?

Quant s'aturaran?
Mai...i ja és massa tard.

Ja ho sé , el tema de l'autopista no és de la més rabiosa actualitat, peró tornarà...tot torna