dimecres, de setembre 21, 2005




Aaaaahhh!!! peligro, muerte y destrucción!!

Els angelets dels diaris anglesos (exemple de discrecció, bondat i cura per la gent) han poc menys que enfonsat la carrera de una tal Kate Moss perque l'han agafada fent-se una clenxeta. Supós que haurem d'estar eternament agraïts a aquest tipus de premsa perque vigili per la nostra salut i vagi a per aquestes males persones que se fiquen substacies de dubtosa qüalitat (o no!) i maltracten el SEU cos (quant dic SEU vull dir el COS de la Moss i no el de les bones persones dell Daily Mirror).
No obrirem pas cullons aqui el debat de si la droga s'ha de legalitzar o no ja que aquest es un Blog on està prohibit parlar de coses sèries; Ara, que els hi deixin als putes diaris encalçar a la gent, treure-li les bragues davant tot-hom, girar-les damunt devall, escampar la olor de merda i tornarlis posar com si res, crec que haria d'estar castigat, com a minim , sense nocilla durant un mes, o més inclús!


2 coses:
  • A qualsevol diari de per aqui trobareu la noticia així com toca (als diaris a Espanya a més els interessa molt la "cultura" anglosaxona)
  • Quant he parlat de escampar merda i de nocilla ho he fet totalment aposta, per si qualcú ho dubtava.

1 comentari:

Simo Llepol ha dit...

dili bragues dili calsonsillos, amb la seva derrapada i tot !