dimecres, d’abril 04, 2012

Quan era més jovenet i radical no entenia perquè si a Catalunya o el Pais Basc la gent votava partits de caire nacionalista, no ho feiem noltros. La gent gran, els responsables de la famosa transició (en sortir de misa), te deien: És que els catalans són 6 milions i pesen molt més que els nostres suposats 750.000 vots (d'aquell temps). Que també pensaves: I els bascos, quants són?
Després hi havia una altra excusa, més conservadora encara, per no votar nacionalisme. La famosa "Es que si a Madrid hi ha els mateixos colors polítics que aquí, tendrem bó". I amb la tonteria Canyelles-González, Mates-Zapatero no hem vist un euro. En González per lo vist apart de ser del PSOE també era molt andalús en aquest sentit.
Ara tenim la dupla guanyadora: Rajoy-Bauza. I que ha passat? Que mos han retallat 500 milions dels nostres euros.
Au dò. Amb quina excusa mos quedam ara? Ah!, ja ho sé. "No hi ha cap partit que mos agradi". I amb aquestes votem al PP, que és com la primera, el canal que miram si no hi ha rès més. Com que esta al botó 1, ve per defecte. O sigui que per defecte la gent vota PP. Vaja quin defecte. Jo defecaria en aquest defecte pero quedaria molt brut. I molt reiteratiu.
En una paraula, si volem un canvi l'hem d'anar a cercar, hem de programar Energy al canal 1 i en Wyoming al 2. Per començar, i llevar 13 i Intereconomia de la parrilla de sortida. I d'arribada.


Dedic la Setmana Santa n'Audrey Tautou. Que segur que també es practicant. I Santa