divendres, d’abril 13, 2012


En que se semblen un Ipad i una Nespresso? A priori en rés. Un aparell és per fer café els dematins i l’altre… L’altre no ho sabría dir.
Idò se m’ocorren un parell de similituts (tot veient l’actitud dels usuaris):

Lo primer que feim (me posaré com a prota de la historia per no ofendre a ningú) el dematí es connectar. Connectar la Nespresso per fer café i, mentres s’encalenteix, entrar al Facebook amb l’Ipad. Ja estam d'enganxe.
Més: Són dos trastets que fins fa dos díes no sabíem que existien i ara resulta que no podem viure sense ells (Ah!, la Publicitat, esa droga buena)
Són un extrany objecte del desig d'innovador disseny. O sigui: Superguais. I un chollazo per les seves marques.

Són dos eterns saca-cuartos (fins que mos tornin a dir qué hem de comprar). A la tenda Nespresso hi ha més coa per comprar capsules que a l’Inem. I les aplicacions del Ipad, a lo tonto, a lo tonto també te van escurant la butxaca.
I finalment val la pena dir que, si estam una setmana o més sense emprar-los ens adonarem de que realment no mos feien tanta falta. Un poc com quan se t'espenya el mòbil. Els primers díes el monazo és insufrible pero després veus que el mon no s'acaba. Segueixes respirant i  menjant i inclús, com que vas a fer el café al bar, te relaciones amb gent.

Pd: El link del Ipad és només visionable per gent molt poc sensible.