dimecres, de setembre 21, 2011



Idó sí, mals vents (Pets ben pudents diria jo) bufen pel cinema de caire més comercial desde els EUA (amb poques excepcions). La sequera d’idees –algú s’ha plantejat si això del cinema es cíclic i tancat i estam assistint a un reborn?. Començarem a vaure a n’Adam Sandler com a Charles Foster Kane o a nen Clive Owen fent d’Stanley Kowalski?- és procupant. La pròxima pel.lícula a rebre és Desafio Total (Total Recall, 1990). Un clàssic de la ciència ficció que passarà, l’any que vé, a ser una nova catàstrofe cinematogràfica més.

Voleu saber qui substituirà en Chuache i companyia?
Idò aquí els teniu: En Hauser (En Chuache) passarà a ser el xulet den Colin Farrell. En Cohaagen serà (atenció frikis) en Bryan Breaking Bad Cranston.
Les nines na Kate Beckinsale en el paper que feia una poc coneguda –aquels temps- Sharon Stone i na Jessica Biel na Melina (abans encarnada per Rachel Ticotin (Not even at Dinner's time).
Poca novetat més, en Richter (Michael Ironside, el de l'esquerra de la foto) encara no té paper assignat, però veig que la IMDB han deixat n’Ethan Hawke sense assignació. (Massa bon al.lot per fer de Richter?).
Ah! En Bill Davy Jones Nighy farà de Jordi Kuato Pujol.

La direcció d’aquest infern es d'un tal Wiseman, que ja fa fer de les seves a La Jungla 4.0, humillant en John Mclane de mala manera (i lo que te rondaré morena)

La cosa pot esser pitjor? I tant!!