dilluns, de juny 06, 2011

Guia culinaria de cap de setmana:
Si tothom anés tan per enmig com noltros, la crisi s'acabaria en 24 hores.
Dimecres anarem al O'malley, el Pub mig den Joan Cerdà a Santa Catalina, unes Guiness i una bona picadeta per començar. I acabam al Pintxo, Pintxo Gorgorito del inefable Tòfol.
Dijous sopam, amb la penya de la radio, a La Trencadora. El lloc amb millor relació qüalitat preu que ara mateix hi ha a Pollença.
Divendres voltam i sopam per la Fira de la Patata a Sa Pobla. Tota una demostració de com s'han de fer les coses perque la gent s'enganxi amb el comerç local. Bon gust i molta simpatia. Probarem les delicatessen de Ca'n Cotà, es Marina i Sa Via. Apart de birres a La Penya Artística of course.
Dissabte vàrem sopar al Bistró del Jardín. Diré simplement que no vàrem trobar un bon dia.
Diumenge, i qüasi per tancar el rotlo, dinarem a La Trencadora i acabarem fent un gintònic d'aquests de 15 euros al mini-chillout del nou local den Piero Rossi dins el Club Nàutic del Port d'Alcúdia.
Per enmig queden cerveses a cualque bar i alguna gamberrada més.
Menjar i beure. D'això vivim!