dimecres, de maig 18, 2011

08:15 del dematí. Avui mateix. Mos crida la veinada tota flipada que la nostra bossa de fems esta estallada enmig del carrer. En un esforç mental d'uns segons record perfectament haver-les tret, les dues bosses, dins el poal corresponent i homologat per la unió europea (i ja te dic ara que no ho fan ni un 10% de gent de la zona, pero bé, no és el cas).

Surt defora i el panorama es desolador. Vietnam. Hi havia merda per tot el Carrer Garriga. Qui era el guapo que havia passat per damunt la bossa i l'havia arrossegada?, vos demanareu. Una performance, el senyor Diógenes? Idó no! Senyors i senyores, obriu la boca dos pams en senyal d'incredulitat perquè ha estat el propi camió del fems el culpable de tal desgavell.

No sé ni qui ni perquè ni com ha tret la bossa del poal (un moix, un gamberro...) pero tenir els collons de passar-hi per damunt, endurse'n l'altra bossa i deixar aquest panorama és, i en plena campanya electoral (ui ui ui), si més no,denunciable. O pataleable al manco.
I parlam de gent que duen pales, i guants, i equipament necessari per fer-ho net al moment. Hagués estat un altre amb més lluitera que jo i ho hagués deixat alla enmig, hagués anat al ajuntament i hagués armat un pollo. Noltros a les 08:25 ja ho teníen grenat i manguera passada. (ha quedat una merdeta de ca que ja no se desferra). Les fotos canten: