dijous, d’agost 19, 2010

Policia Autonòmica. Avui m'han tornat pegar les rialles.

Perquè Policia Autonòmica.? A meam, si alguna cosa és una despesa monumental -i quan parlam de funcionariat i recursos humans ho sol esser- i mos la poden arreglar des de Madrid, que no és molt millor?

No tenim suficient despeses inútils i competències que no podem assolir per encara damunt voler-ne d'altres? Que té de dolent la Policia Nacional o la Guardia Civil? És policia, for god's sake!. Que no parlen mallorquí? (o no el volen parlar) No passa res!. A més hi ha els Municipals! Que no mos aturin i ja esta, miram de no tenir massa contacte amb ells i anam passant ostia. La policia ha de ser com els airbags del cotxe: Hi ha de ser, és allà, ho sabem, pero més val no comprovar-ho mai.

A més. Algú es pensa que els nostres sheriff Ripoll ho farien millor que la poli forastera? Als residents ens faríem descompte a les multes? A tràfic hi hauria ensimades gratis per berenar? La Marijuana de denominació d'Origen Mallorca estaria exempta de multes i penalitzacions?

No serà que entre una cosa i l’altre, que entre equipaments, cotxes, cuartelillos pintats amb la bandera, logotip den Miquel Barceló i botes de pell fetes a Inca els euros tornaràn a volar de aqui para alla?

Mentres duri aquest impass cap a una autonomia sèria –això d’ara, amb aquesta classe política, se sembla més a un circ, un circ on de cada vegada han de ser els ciutadans els que han de fer politica i vigilar d’aprop als vertaders polítics- i alguna cosa més al futur, més mos val aprofitar el que mos envíen de Madrid, que no esta la cosa com per tirar doblers darrera Geypermans des Raiguer amb porres de fusta d'alzina mentre trastos com el Palau de Congressos se menjen els euros com qui menjar palomitas.

“És que la Ertzaintza, és que els Mossos d’Esquadra”... Per favor!!!!