dimarts, de juny 29, 2010




Una de les coses que se'ls atribueix als hotelers, entre altres perles, és la constant paletització o rebajuna cultural (qualsevol de les dues paraules estan reconegudíssimes per l'Institut dels estudis catalans des Cool Baix) dels turistes que arriben. Es a dir, que són els senyalats responsables d'omplir la illa de gent sense gust, cultura ni euros. No és fàcil mesurar la categoria de la gent pels doblers que té, ja que noltros mateixos, en un progre afany de ser socialment correctes no trobam que sigui just. De fet, la gent més podrida de pasta sol esser la més maleducada, cutre, paletorria i propotent del mòn (amb poquissimes excepcions).
Pero clar, resulta que si els guiris no tenen pasta, són una merda. Idò els hotelers, nivell econòmic apart i altres desastres dels que són culpables a més no poder, no han fet més mal que... ELS SOUVENIRS. Supós que lluitar contra el gran empresari hoteler deu realitzar més (fa créixer més al Robin Hood que duim dedins, que diria un psicòleg sense carrera) pero, i tenguent en compte que la majoria de Souvenirs -del Port d'Alcudia per exemple- estan en les mateixes mans -rés de petit empresari sofridor-, no seria ben hora de denunciar la anti-promoció vandàlica que fan aquesta gent de la cultura?.
Les fotos són d'avui migdia, Carrer Pere Más i Reus, al Port d'Alcúdia. Jo me quedo amb Spanish Triathlon i, com és evident, el vestit de faralaes, peça de roba imprescindible a qualsevol armari adolescent des de Southampton fins a Newcastle.
Deu esser un altre pic la puta globalització o qué?