divendres, de maig 14, 2010


L'altre dia mos ve n'Adrian, tot content, i mos conta que ha omplit una sol.licitut per anar-se'n a Dubai a montar vidres a un grata-cel, per 600 euros/dia. Ell ja feia els seus càlculs: "Tres meses, 50.000 euros". Noltros, per variar, ens vàrem enriure d'ell, pero vàrem pensar, mira, si li va bé, millor, el que pot i té temps, que ho faci.

Per desgràcia per molts (i per sort per ell) la notícia ha estat un fake en toda regla.
Un fake fa referència a alguna cosa (sobre tot en el mundillo freak informàtic i de les xarxes) que no és el que sembla, alguna cosa falsa en una paraula. Anuncis, fotografíes, i jocs o arxius fake són aquells que te fan creure el que sigui (moltes vegades amb propòsits publicitaris) i després és un truño.
Idò aquest home representa un fake laboral i a la vida real. El tio ha fet viatjar a una gentada, de tot espanya, per apuntar-se a "la feina de la seva vida" (vos enrecordau del jove que va guanyar la millor feina del món?, qüasi el mata una medusa!).
El rollo és que per lo vist aquest home (El tal Sr. Garrido, amb dos collons) demanava un "anticipo" per anar pagant els billets (la qüantitat se sabra durant el dia d'avui o demà, encara no ha trascendit).
Supós que el colega no sospitava que una notícia que mou gent de tota Espanya, no arribaria ni a la policia ni a la premsa. La España den Paco Martinez Soria torna amics. Si és que havia fuit mai, camuflada devall aquesta falsa modernitat que ens otorga europa i les noves tecnologíes que Movistar mos tira enterra com a miques de pà als coloms. España y sus gentes.

En otro orden de cosas, i per donar un poc de glamour a aquest blog -esperam que n'Adrian no s'emprenyi, pero sempre piquen els suicides-, avui felicitam pel seu aniversari a na Cate Blanchett. 41 anys i encara fa molta ensumera.

La noticia a El Pais d'avui i la noticia quan s'ho varen tragar com qualsevol. Els diaris, un temps, contrastaven i investigaven, ara venen.

El cap de setmana? Que vos he de contar? Avui mos tallen els pelacos a Radio Pollença en directe i Diumenge, si tot va bé (cross your fingers!) el barça guanyarà la lliga i mos enmoixarem fort.