dimarts, de maig 25, 2010


Ahir vàren condemnar a na Lindsay Lohan a dur un SCRAM -Alcohol Monitoring System- permanent aferrat al còs.

Aquest titular genera dos dubtes que són perfectament comprensibles. Primer de tot: Quí és na Lindsay Lohan? i segon, Que és un SCRAM?
El primer l'obviarem, so voleu saber qui és (o si encara vos pensau fer creure que no ho sabeu) ho cercau al Gugel.

La segona és molt més científica i peculiar. Es tracta ni més ni manco -putes yanquis- d'una pulsera que, aferrada -clavada- 24 hores al teu cos, envia analítiques de sang (supós que via satélite) a un hospital perque controlin, en tot moment, el nivell d'alcohol en sang.

O sigui que rès de bufar quan t'atura la guardia civil, rès d'una analítica cada dos anys amb la revisió de la feina, aquest sistema fa que tot d'una que te beus 2 birres el Doctor Smith ja tengui, damunt la seva taula, que la senyoreta Lohan en lloc de rehabilitar-se, és a La Birreria fent canyes.

La pregunta és: Que passa si beus? T'envíen una corrent eléctrica? Et denuncien a la policia? Venen els d'Alcohólicos anónimos a cercar-te? Si en duguessim un cadascún els cap de setmana? Petaria el servidor? Hauríen d'ampliar la memòria? Aqui la gent entraria als bars i li aferraríen la pulsera al nins. "Au, jugau una estona!" o se picaríen a veure a quí li puja més aviat el nivell d'alcohol... En una paraula, en Mojon i en Bartolo li hauríen canviar les piles cada vegada que entrassin a un bar.

Aqui teniu la fitxa tècnica i la web d'SCRAM.