dilluns, d’abril 26, 2010


Avui vos deix amb un impresionant reportatge-web d'una al.lota i la seva moto, en un arriscat pero controlat viatge ni mes ni manco que a Chernobyl.

És com una road movie nuclear. Les fotos, per lo poc profesionals que són, donen un caire molt realista a la "excursió". Una tia molt interessant que, amb frases com aquesta: Las chicas buenas van al cielo. Las malas, al infierno. Y las chicas con motos rápidas van donde ellas quieren, ens acosta d'una manera molt senzilla, al nucli de la central que al 1986 va estallar, acollonint a tota Europa.
A l'apartat de les fotos hi trobareu tota classe d'imatges de zones abandonades, ciutats senceres inclús (Pripiat) i retrats de gent que encara hi sobreviu.

Una altra perla de la amiga Filatova: El Sarcófago seguirá siendo radiactivo al menos durante 100000 años. La edad de las pirámides de Egipto es de entre 5000 y 6000 años. Cada época cultural aportó algo a la humanidad, algo inmortal, como la época Judía nos dejo la Biblia, la cultura griega aporto la Filosofía, la época romana contribuyó con La Ley... y nosotros aportamos el Sarcófago, la construcción que va a sobrevivir más que todas nuestros símbolos de la época y aun más que las pirámides.

Aqui teniu el link, au a disfrutar.