dimecres, d’abril 21, 2010

Avui, com a rates que surten de les clavegueres quan senten l'olor del camió del fems, alguns madridistes han guaitat un poc el cap tot feliços; No es que haguin guanyat rès, ni tan sols ahir jugaven. Ni juguen millor, ni el seu president ha reconegut el fracàs de temporada i que el projecte Pellegrini no ha servit d'absolutament rès.
Ni, si filam prim, en Cristiano ha deixat per un dia la seva xuleria, i ha reconegut que no val el que se va pagar per ell, ni ha comentat que farà més feina per l'equip i manco per les seves abdominals, (no, ni tampoc ha adoptat un ninet de Zimbabwe) ni, com vos podeu suposar, en Guti ha estat convocat a la selecció reconegent, d'una puta vegada el vostre idolatrat del Bosque, que és el millor migcampista d'Espanya. Ni, si m'emprenyes, en Valdano ha sortit a la palestra per dir cualque cosa amb lògica.
Idò no, no ha passat rès de tot això. Les ratetes podeu amagar el capet un poc més. Ens queden 90 minuts i, si mos eliminen, ens anirem amb el cap ben alt. Mai, i ho sabeu, haureu passat tant de gust de veure jugar voltros al Madrid com noltros al Barça i això, senyorets, no ho arreglau ni amb 20 Mourinhos ni amb 100 eliminacions del Barça.
Amen.