dimecres, d’octubre 21, 2009

Quin kernell de setmana! Entre una cosa i l'altre dilluns pareixia que el món s'havia d'acabar. Pero tot, com sol passar, s'ha arreglat. Aixó si; Amb feina i molta paciencia.
Avui hem rebut una cosa que ens ha fet molt il.lusioneta: La invitació a les noces den Dan i na Tsukiko.
Rebre una carta postal del Japo ja fa il.lusió, amb el seu segell Nippon i les matasegells japonés pero, si a més, és la invitació a les noces més internacionals i interracials que mai hauré assistit, la cosa ja és la ostia. Detallets de la vida que t'alegren el dia. O més d'ún.

Què farem amb en Mates? Se'n anirà a la presó o que? Tot és un circ.
Quina merda de sistema. Al final, tanmateix, ni arribaria a trepitjar la presó. Inhabilitació? Pero si ja esta retirat de la política. Victimisme? Tot el del mòn i un poc més.
Jo ja fa estona que he arribat a la conclusió que tots els casos de corrupció (Gürtel, que té nom d'embotit alemany, i el Palma Arena, per citar-ne dos) són malicioses artimanyes construïdes amb rigor publicitari per part del PP. Cap ni un dels casos ha acabat amb un d'ells a la presó. Tan sols portades i més portades. Fotos i mes fotos. Abogats i cares de pena. Fiscals i jutges en entredit. I ells, com els tres penjats del final de la Vida de Brian pensant. Si, si... molt de rollo peró ja voreu qui guanya les próximes. Ells, com a angelets caiguts, sobrevolen el merder i mentrestant en Zapatero, amb les catiuscas plenes de fang no se pot moure ni un pam envant.