dilluns, d’agost 10, 2009


Ahir, mirant les notícies a La Birreria a través del nostre canal Patrio, Ib3 (que per cert entre bombes i corrupció no saben on s'han de posar de feina que tenen), vàrem flipar amb una cosa, vàrem flipar tant que ara m'he deman si no era efecte de les birres que mos havíem près. Peró no, estic segur. Na Catalina Cirer (ex-jugadora del Mallorca), va esser filmada mentres pujava a un Renault 5, no un super 5 no, un Erre 5 del 82 com a mínim. Tal proesa, tal demostració d'apropament al poble, venguent d'algú com ella, només pot voler dir una cosa (i no pot pegar més el cantazo): "No puc hacer robat mai amb aquesta merda de cotxe que duc". He cercat les imatges per tot i no les he trobades, esper que algún espavilat les foti a ib3 i les penji perque riurem.

Anem, pero, a re-analitzar-ho. Perque aquesta dona es passeja amb un cotxe que ja no existeix?, que ni el més pobre camell de Son Gotleu condueix i que, practicament (i és que no és massa guapo) ja és un cotxe de colecció? Esta clar que té altres cotxes, idó perquè en plé agost treu a passejar-ne un que no té ni aire condicionat?
La teoria de mostrar una merda de cotxe per subratllar la seva humiltat és la teoria que més s'aguanta. El que la ha cagada és l'assessor al que li va dir: "A meam Miquel, dum un cotxo vell que no he de parèixer una nueva rica" i aquell home, esforçat, li va dur una peça de coleccionista de cromos.
L'anunci, tot modern ell: