dimarts, de juliol 28, 2009

Remember 2008: Roof's trovador.

Quin bon karma que diuen/duen per allà.

Aquest cap de setmana a veure si duim una camareta. Amb el mòbil no en faig desde el dia de les eleccions i la foto és de'n Martí menjant un bocata al es 5. Entenc el vostre poc interés per tan magnànime imatge.
Aquesta setmana duim un bon ritmet i la cosa s'encén fort a partir d'avui que, a més a més, és l'aniversari del diseny-català aquest del programa de festes de la Patrona, un programa, tot s'ha de dir, correctíssim, profesional i funcional. Com l'excel.
Esper no fer por com l'any passat, on tal dia com avui vàrem acabar demanant l'hora. Pero mai se sap.

Canviant de tema; Els madridistes estàn com aquell qui veu caure un coet.
No saben molt bé que passarà amb el seu equip ja que, passada la euforia de les presentacions, el seu joc encara és de pati d'escola. A més la presentació de n'Zlatan no fa mes que augmentar aquesta sensació del qui espera alguna cosa bona mentres li desenboliquen el paquet i duu més paper del que s'esperaven.

I la pregunta del milió. Qui serà el primer en dur posada una màscara anti-gripe A per Pollença? No són pocs els rumors que diuen que ja hi ha algún infectat/da. Noltros per si de cas no deixam entrar a ningú que faci atxems. "Es que és l'aire acondicionat", i una merda!. Defora avial!