dijous, de juliol 09, 2009


Coles per entrar al cinema, coles a la seguretat social i a hisenda, coles per comprar carn o per pagar al super. Coles als bars i a les discoteques. Coles als bancs per accedir als teus propis doblers, coles amb el cotxe per tot on vas i coles a la Opera de Viena. Coles, coles i més coles. Quin puta invent aixó de les coles.

Mai entendré com la gent se pot passar una hora (o més) fent cola a la porta d'una discoteca. Vés on sigui!, el teu temps és molt més important que entrar dins aquest lloc.

Mos han educat en el "colisme" més absurd i no entenem la vida sense coles: Una filera més o manco ordenada de gent que ha d'arribar a un lloc, on, la majoria de pics, li tocarà pagar. Un dia vaig llegir a un blog, no m'enrecord quin, que els empleats de l'Apple Store de no sé quina ciutat americana, als joves que feien cola desde feia hores per comprar el primer Iphone (No he dit que totes les coles fossin necessaries) els hi duien cafès i aigua, a part de registres i papeleo perquè en entrar les gestions fossin més àgils.

No sé fins a quin punt és rentable posar gent per atendre als que esperen pero seria un món molt més amable i carinyós si, als que -per algún motiu que intentaré no repetir- ens toca fer cola, se'ns tengués una respecte i un detall. Un tranquilos que ya falta menos per megafonia, un que dia más bonito hace, ahora mismo pararà de llover yalovereis. No sé, vida. La cola, apart del fet d'haver d'estar dret molt més temps del que estas disposat a regalar, té un futur fosc, poc clar. No saps que passarà en arribar. I si te falta un paper? I si no duus el Dni? I si els ordinadors s'han penjat (I no poden fer rès eh!, ni un boli ni un paper queda ja). I si entradas agotadas?. I s'hi mentres feies la cola un viu t'ha pentinat la cartera i no pots pagar l'entrada de Ice Age 2?. Aixó sí que seria es colmo!.