dilluns, de juny 29, 2009

Mentres ballavem entre cavalls menorquins, suats com a porcs i gats com a al.lots de 12 anys que tasten l'alcohol per primera vegada, en Michael Jackson assolia la seva mort corporal completa. (ja havia començat el seu procés de putrefacció feia anys).
Avui, sorprenent amb quina rapidesa la seva autopsia se fa pública, com un Gran Hermano d'ultratomba, mos hem enterat de que era totalment calb, que tenia més de 13 cicatrius per mor de les operacions i que pesava 51 quilets de rès. Pell i ossos pobrissó. Dins la panxa hi han trobat pastilles esflorades, rès de trampó ni de porcella. Ni tan sols un tròs de pà o un lacao.
El qui se pensi que tenir doblers o èxit te garanteix una millor o més llarga existència només ha de pegar una ullada al petit Michael, autopsiat com el famós extraterrestre de l'Area 51. Molta feina, molt d'estrés i al final que? Dins es forat com tots. I un foradet ben menut.
En aquest sentit me va fer molta gracia el concepte funemployed. Tipo sense feina (unemployed) que, enlloc de passar-se la meïtat de les hores queixant-se i l'altre meïtat cercant feina desesperadament, aprofita el temps lliure i la pasta de l'atur (si en té), i es dedica a còrrer món, llegir o anar a la platja o d'excursió.
La manera de prendre's amb humor una més de les desgràcies d'aquesta vida.