dimarts, de juny 09, 2009

Les eleccions europees han tornat demostrat el fet de que la gent d'esquerres esta millor a la platja, i de que a la de dretes li és igual votar a personatges que els roben sense por ni vergonya.
Lo que esta clar és que si un votant d'esquerres ha d'optar per no votar o canviar de vot per castigar al seus si troba que no ho han fet bé, ho farà. Un de dretes votarà als seus encara que li haguin atropellat a tota la seva familia amb un furgó blindat rebosant de sacs amb la marca del dólar camí de l'aeroport.
És completament il.lògic que algú hagui votat un partit que té més casos pendets de judici que tot el clan de la Paca junt. No és normal.

Fins aquí el senzill anàlisi polític del cap de setmana. Tema avió d'Air France: Pareix, i aquesta és pels flipats de sempre, que els extraterrestres que s'havíen menjat a l'airbus aquest no estan fent massa bona digestió perque hi ha peces escampades per tot l'oceà. (diarrea aeronàutica deu esser). I parlant de diarrea, la darrera afecció escomacal de Madrid és en Kakà. La millor reacció ha estat la den Berlusconi (como no!) que ha dit que el Milán es construirà, ara, sobre la base sòlida d'un jugador com és... en Ronaldinho!. Ja fa cola per entrar a les festes al xaletet del jefe. Que per cert ha comentat en veu alta (com fa ell), que per culpa de la seva dona i del propi Kakà ha perdut vots a les europees.

Post capicúa avui.