dimecres, d’abril 08, 2009

Esgarrifen aquestes dues pallisses que, en poc díes, han coincidit al Port d'Alcúdia. Municipi que, recordem, té més de 90 policíes locals donats d'alta. La fórmula de a més policia menys violencia o delictes no se cumpleix en cap cas.
Supós que el terrorista real és el que aparca al carga i descarga o en doble fila. Lo de la noche y sus consecuencias és una feina massa dura. Mos posam a una rotonda, esperam que passi un gat, i l'empapelam.
M'imagin, seria d'imbècils lo contrari, que saben on és el trui i qui el provoca, -sempre deuen ser els mateixos-. Que putes esperen idó?
La temporada turística acaba de començar i, apart del mal temps i l'asfaltat de carreteres de darrera hora, els visitants no necessiten més motius per desconfiar del seu destí vacacional.
Les carteristes del mercat no conten perque ja formen part de la decoració. De fet, si ve algún guiri a aquestes altures i denuncia que al mercat li han robat la cartera, s'endurà el premi al Pardillo de la Semana. I el podrà mostrar orgullós per Stuttgart.