dijous, de març 19, 2009


Avui cercava per internet alguna cosa que me servís de recolzament al pensament que me ve al cap quant la esglèsia parla de temes com l'abort (i no només a jo) i he trobat aquest vinyeta den Manel F..
Alerta que el tema és delicadet.

I és així: Si aquesta gent tenen prohibit follar ni casar-se, si en teoria no poden estimar més que a deu (i de tocar-lo, ni somiar-ho) i lo més embarassat que han vist a la seva vida són les rates que pululen pel soterranis de la seva esglesia; Com putes se fiquen amb temes d'aquests?
És com si a un futbolista un dia li donàs per contradir les teoríes de Nietzsche o den Kant. Ostia que cadascú té les seves especialitats senyors i les vostres són... altres?

També parlen de condons i no n'han vist cap mai d'aprop. Que tenen? Estan avorrits? Perden protagonisme? no tenen públic? No queden terres per evangelizar? El coràn a adelantat a la biblia al top ten?
Jo crec que si als localazos que tenen per les places del pobles (i metros eh?, a Roma tenen tot un país, te cagas!) s'hi pogués muntar alguna cosa així com un centre comercial amb bars, chillout chillin, tenderetes jipis, massatges, quiromància, esoterisme, slow food etc. (sempre respectant l'arquitectura, ojo!) se treuria molt més profit de tots aquests metres.

Perquè noltros mos hem de pegar per 30 m2 i passar les de Caín per pagar als bancs, quant entre ells i els putes militars tenen milions de metres quadrats amb inmillorable situació i tot sense aprofitar?


1 comentari:

Unknown ha dit...

Verdaderamente tiemblo por mi patria cuando pienso que Dios existe.
Això ho va dir en Thomas Jeferson, 3er president dels EUA. Aquest sabia de que anava