dimecres, de desembre 10, 2008


La Crisis del Madrid? Aixó no és tema. (I en majúscules ojo). Diumenge hi haurà tema.
Encara que és massa com, a cercles on normalment no es parla de futbol, el tema de la cossa al cul den Schuster ha calat i es tracta com a notición. No a la altura de les noces del príncep peró si a l'altura de un divorci sonat o una mort sobtada.
A més en Schuster, ara un padrinet gronyidor, va ser l'ídol de les ara qüasi quarentones que als anys 80 es vàren començar a interessar pel futbol al compàs de les melenes de l'alemàn al viento.
Els futbolistes d'ara ja no desperten aquelles passions post-destape. Algú s'imagina a les nines amb la carpeta forrada amb la foto de n'Alves o en Messi? Amb la excepció den Beck's, cansiníssim per una altra part, i la seva novia cadaver, ara als ídols sexuals de les jovenetes s'han de cercar dins altres àmbits ja que a l'esport, al contrari dels guapos Lineker i Schuster d'un temps, hi ha poca cosa més que tipejos lletjons. Perque en Nadal, per molt d'smoking que li posin guapo, guapo no es que sigui. I a en Gasol i companyia més val no trobar-sel's de vespre a un carreró!