dilluns, de desembre 22, 2008


Ja arriba nadal i la perreria se contagia. Entre que un cà se va menjar el cable del carregador de l'ordinador de La birreria i que quant som a ca meva tranquil aprofit per fer correr n'Old Snake, no me queda temps per postear, i es que els posts son para el verano.
L'altre dia vaig anar a unes jornades de e-commerce (lo que esta ara de moda en hoteleria, una vegada el rollo de la qüalitat ha passat a la història) i vaig al.lucinar de com ha canviat tot el rollo de la atenció dins una, diguem-li, classe voluntaria.
Amics professors me comenten que, amb al.lots de 15 anys, és molt difícil fer que se concentrin i aturin el móbil (Psp, Ds...). Estam parlant d'al.lots joves que, per sort o per desgràcia, hi van per obligació a les classes.
Idó bé. en unes jornades de e-commerce, ple de directors d'hotel, informàtics de postin, directors comercials i altra fauna yuppie hotelera (mitjana d'edat 40 tacos): El 70% xatejaven amb la blackberry, un 20% enviaven missatgets, un 5% (el cas mes curiós i descarat) tenia el portàtil en marxa, xupant wi-fi del Palas Atenea i tot per actualitzar el Facebook i xatejar pel Messenger (el tenia devora). I aixó que només era un dematí i la pausa del café va durar tres quarts d'hora!
I si, queda un 5%, els dos pardals de turno que vàrem posar el mòbil amb silenci i, víctimes de la nostra educació victoriana, estavem amb el ulls oberts i fent veure que escoltavem. El pensament no hi era peró al manco no necessitavem instruments tecnològics per fogir de l'aula.
En tornar m'enduré la Psp. Va ser dur.