dimarts, d’octubre 07, 2008

Quin cap de setmana més gloriós! Feia estona que no reia tant amb un titular de premsa com el de diumenge. Les dues lesbianes-marujes amagaven la pasta bruta dins una capsa de colacao enterrada a un jardí. Ni el més pagés dels guionistes d'IB3 (si és que n'hi ha algún), gat d'herbes dolces, hagués pensat una trama tan burda i ridícula.
Mentres (m'imagin) a Marbella deuen obrir comptes a Bancs Suïssos o la Mafia els hi blanqueja els doblers, aquí mos conformam amb amagar-ho devora les colfloris. Deu esser la manca de pràctica, i sobretot, l'amor per la terra. A meam si abans de ficar-se dins aquests berenars feim uns cursets (pagats per la conselleria de Joventut of course) de com i a ón amagar la pasta per, a més de passar per lladre, no fer el puta ridícul.
Un curset de Como ser corrupto y que no se note mucho tampoc aniria malament. Un veïnat del tal Kurt Viaene me va comentar diumenge que l'amic den Cardona se feia un Xalet a Bonaire. Un funcionari que de cop i volta se compra un solar a Bonaire (que no és precisament el Bronx) i se fa un xaletarro: Raro? No és el primer.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

I diuen q es camp no dona!!! Pagesos a sembrar cols!!!!
Es vera ses portades eren de jueves!!! et xapaves de riure! ale quien da mas!!!

Simo Llepol ha dit...

"Corrupsion en lata" ... Ossifar pe favor tornau.. hi ha tema!!!