dilluns, d’octubre 27, 2008


Els caps de setmana sempre deixen notícies molt peculiars i aquest blog tan simpàtic sempre se'n ha fet resó, en part com a eina educativa i en part perque l'autor se sorprén molt facilment de les cosetes que llegeix.
L'home més gras del món, un mexicà que ara pesa 330 quilos pero en va arribar a pesar 560, s'ha casat. Com que no se pot moure del llit el ball nupcial el fèren de la següent manera: Ell ajegut i ella donant voltes voltant el llit. Fiesta!

Normalent, per por a ser tatxat de maleducat, desconsiderat, un fill de puta o, inclús, un racista, te calles moltes de les coses que penses. Per exemple en aquest càs. Peró per una altra banda penses (i ultimament molt sovint): La gent VEN la seva vida (la que sigui) en imatges i paraules al millor postor i jo no me'n puc enfotre?. Aquest home, que mos dona a tots/es mooolta pena perque no se pot moure, ha cobrat, només del Discovery Channel (que també dius...) 45.000 euros. I, com aquesta, un parell.
Si no fos perque esta així de gras no hagués cobrat aixó ni seria tan famós. Mos fa tanta pena encara? Fins a on esta disposada la gent a l'hora de guanyar doblers? 
I que tot s'ha de dir: N'hi ha que per més (o manco) doblers fan coses molt pitjors.