dimarts, de setembre 09, 2008


Quina virgueria lo d'ahir eh? incursió Japo a les totes!. Més coses: Demà se posa en Marxa el LHC. Ja era hora? No direu lo mateix quant el món s'acabi!. Si s'acaba supós que en vendrà un altre. Alguna solució tendràn els que estàn al poder. Com quant USA va invadir irak, ho feien pel bé de poble ... no?

L'altre dia feien un reportatge molt interesant pel Plus (La guerra sin fin. No End in Sight), entre altres dades d'interés n'exposa una de molt il.lustrativa: Resulta que l'únic edifici que les tropes americanes vàren protegir a la postguerra d'Irak va esser ... El museu d'història de Bagdad? Noooo. La Biblioteca on s'hi guardaven mils d'arxius escrits, alguns amb mes de 4.000 anys? Noooo. El ministeri del Petroli? Bingo!! Fa verguensa veure als soldats, damunt els tancs, mirant com la gent del carrer es barallava per entrar als edificis públics i endurse'n una cadira o mitja trinxa de rajoles (les mafies ja se'n havíen duit lo de valor) mentres ells se'n riuen de la situació desde el seu Lloc de Poder.

Vos recoman mireu aquest reportatge, per una altra banda premiat a Sundance i nominat a l'oscar al millor documental al 2007. Fa molta ràbia quant el veus pensar com es vàren fer les coses i perqué en Bush Jr. va invadir Irak, pero també te quedes més tranquil pensant: El que esta equivocat és Ell.

Aqui teniu un link on el podeu veure: No End in Sight

4 comentaris:

Unknown ha dit...

M'apost una ronda de jaggers, a que demà q es colisionador de hadrones no funcionarà, es tipic tèrmic q cau tot el temps, cables mal conectats,...imaginet hi ha d'haver 10km de fusibles, bufff pobres tècnics amb el voltimetro en mà fent els 27km de longitud q té.
Si això s'hagues montat a Mallorca, els tècnics walkie en mà...Manoloooo me oyeee, tenemos un probrema er termico de Temperature sarta.
Joer Migué no me joda, q estoy merendando, porle zinta aislante y q le den por culo.
Mai de la vida diria la data de la fi del món, pq si l'endevines ningú t'ho agrairia, tots l'hauriem palmada, i sino l'endevines quedes com un capullo
Au saludossss, i si no mos tornam veure, x si peta tot, Encantado de haberos conocido!!!

Simo Llepol ha dit...

eii q no esta fet a espanya, les primeres proves han funcionat per lo vist, i per ara no som mortsm esperarem a veure... ah! i la ronda de jaggers te la pots pagar aquest divendres! :P

Maribel ha dit...

Be llepol, es q per lo que he llegit por ahi les "paraules mayores" seran el 21 de octubre.

¿que posa a la teva llista de "cosas q hacer antes de morir"?

Simo Llepol ha dit...

He perdut la llistaaa!!