dimarts, d’agost 26, 2008


Hooooooy: El Doctor Beltraaaaaaaaan!!!! (la web és boníssima)
Aquest home, mallorquí de Campanet per més senyes, protagonitza un anunci de Coca Cola disfrassat de campanya de prevenció d’accidents de trànsit molt graciós.
El tio Tomeu recomana que, cada dues hores, en lloc del descans preceptiu que diu el manual i la DGT, te fotis una “bebida refrescante a base de Cola”. I se queda tan ample. O sigui que ara la fatiga al volant se cura amb cafeina (també ho diu “una pequeña cantidad de cafeina”). I si teniu molta son: Un red Bull. I si en teniu moltíssima una retxeta. I si vos entren massa nirvis un porret per compensar, i si vos tranquilitzau massa, una rula, i així succesivament, fins que les tendes Repsol de les benzineres pareguin Amsterdam en temporada alta de viatges d’estudis.
Gràcies a Déu les propagandes aquestes no les paga JB perque si no els resultats podríen ser la ostia. Señor Guardia es que lo ha dicho un Doctor que sale por la Tele.
Realment aquests D’A3 se pensen que sóm gilipolles. Adjunt l’anunci perque vegeu com, dissimuladament (o no) mos indiquen que “El refresco de Cola” es Coca Cola i no Pepsi o Palo amb Xifón.
Lo bó és qe algún s'ho creurà, i ja n’hi ha abastament de gent fent el tonto pels puestos
. La campanya se diu Pónle Freno, i fa uns mesos recomanava anar amb els llums encesos tot lo dia; A Mallorca se veu que només li han fet cas els guiris.