dimarts, de juliol 15, 2008

Noticies fresques i xorres duen els diaris, molta cosa tonta, se nota que manquen titulars d'aquests sèrios. N'hi ha de molt bons, pero m'ha cridat un que posa que el govern prohibirà les linies d'ADSL que no arribin al 80% de la velocitat que venen. Molt bé. O sigui que a partir d'ara puc pegar un glop de cada canya que posi equivalent al 20%, que ningú me pot dir rès (i fins ara el podia pegar inclús més gros). Si anau a comprar un cotxe i vé sense dues rodes que no vos estrany.. la ley ADSL! el postre del menú, el mànec d'un raspall de dents, la secció d'esports del Diari (Ah no! que aixó és bastant més del 20%), les cordes d'una guitarra, els botons d'una camisa, etc, etc.
No sé si és pitjor llegir que, en lloc de fer-los passar pel tubo els hi donen un 20% de marge perque mos prenguin un poc més es pèl, o pensar que fins ara mos l'han prés sense maníes ni percentatges.

Per tot aixó i moltes més preocupacions: Bebeu cervesa (al 100%!). Com aquest home: 2.500 botellins mensuals, au, feis numeros!.
Bones tardes a totes.