dimecres, de juny 11, 2008


No sé qué fa més ràbia, si aquesta merda de temps, o que la gent no parli de rés més. Ara que si fes calor també mos queixaríem (i també mos queixam de la gent que se queixa, ho sé).
Una de les coses que més crida la atenció és que ara, amb aquesta inundació d'informació, (estic fi avui eh?) la penya té més recursos a la hora de defensar la seva teoria del efecte hivernacle i/o a la hora d'adivinar el temps que farà en un futur pròxim. Jo dividiria aquests arguments en dues fonts principals:
Internet: Los listos. Son els que se sabem ficar per webs rares, moltes vegades americanes, o de més enfora, i averigüen -o ho pretenen- amb una exactitut pasmosa, el temps que farà a Platges de Muro a les 17:03. Supós que posar "el tiempo en mallorca" al google no basta.
La segona font és la que trob més graciosa i és...
Sa Catalana: No TV3 ni El Temps, ni rés d'aixó no, no.. Sa Catalana. Com si fos una dona que va de porta a porta: "Hola, bon dia cullons. Aquesta setmana s'esperen plujes intermitents al nord de Mallorca i vents fluixos del sud-est. A la mar maró i mitja maró cap a Tramuntana."
"Sa catalana ha dit que plourà". Idó alerta, que sa catalana és molta catalana. No té tant de mèrit en plà investigació com els que ho miren per internet pero té un punt cassolà molt guapo. A més se veu que els de Tv3 s'ho curren perque tothom els hi fa cas. "Has d'anar a pescar demà? No ho sé... miraré a veure que diu Sa Catalana"

Hi ha moltes més fonts (no parlaré del fraret que li puja i baixa el bastó perquè estam en horari infantil) peró si vos hi fixau aquestes són les dues més emprades. (i ambdues basades en les tecnologíes de la informació, rés de dites populars)

Au, m'en vaig a dinar ara que no plou. Besos