dimarts, de juny 03, 2008

Ara que tothom la ataca, voldria rompre una llança (si se pot dir així) a favor d'aquesta al.lota. L'altre dia per lo vist va oferir un recital -Lisboa, Rock in Rio-, anava un poqueeeet passada i la veu no li acababa de sortir bé. (la culpa, evidentment, no és seva, sino del que la va deixar sortir)
Són coses que passen. Segur que més d'un pic hem flipat amb la carrera d'un atleta o un ciclista que anava fins el cul de clembuterol o asteroides, (o androides, o lo que putes se digui), i ningú s'ha dedicat a ridiculitzar-los per tot (per no parlar dels futbolistes), i a dir que són uns yonkis, ja que mos tenen més que enganats. Aquesta al.lota ha comés el pecat no de enganar a ningú, de cantar talment estava, Ella és així: Meïtat diva, meïtat yonki. Igual al final descobrim que tot és un muntatge (no ho pareix) pero per ara esper que siga siendo ella por molts d'anys.

Fantástica Amy Winehouse!





-Ai, és que dona mal exemple al jovent.
-Senyora! pitjor en Rodrigo de Santos i ja comença a fer pena a la gent, tot perque va amb el cap baix ...clotellada li hauríem d'arriar!!