dimarts, de maig 06, 2008


Una vegada passada la jornada de irreflexió/pataleta d'ahir anem a coses més importants.

A Argentina aixó del pont (dia laborable entre dos festius que t'agafes per la patilla) s'anomena sandwich. A Mallorca lo apropiat seria dir-li barreta. O barra, directament. El tema de la barra està molt de moda. El mateix filldeputisme que aquesta gent del PP (Hidalgos, de Santos, Vidals..) han aplicat al seu dia a dia, quant no han tengut cap mal de conciència de robar a mans plenes i, a més, fer-ho coneixedor (Rolex, porsche, Xalets... cosetes que no passen desaparcebudes), aquest mateix fulldeputisme ara l'apliquen a les seves declaracions devant la premsa i, el que és pitjor, devant els jutges. N'Hidalgo diu que no sap com, un magatzem es va transformar amb xalet de luxe. Quedau-vos amb aquest extracte del Diario de Mallorca:

Hidalgo tuvo que reconocer ayer al fiscal que al tener noticias de que un juzgado estaba investigando las presuntas irregularidades urbanísticas en su casa cambió el uso de esta vivienda. Sacó de allí cuadros, muebles y electrodomésticos, y compró sacos de pienso y alfalfa. Incluso le pidió a un amigo que le buscara un poni manso para tener en la finca. "Era para mi nieto", llegó a decir. La imaginació d'ells i els seus missers és d'admirar.

L'altre que esta malalt, oh pobret!. O sigui que el segon d'un Ajuntament com el de Palma estava malalt i no se donava de baixa? A meam si encara li haurem de fer una estatua? I el millor, el nou superheroi de la mallorquinitat moderna: El Hombre que no sabia decir que No. Molta barra, cap vergonya i mal se morin de fam a un recó.

Ja ho sabeu: Si t'agafen a un control d'alcoholemia i vas un poc passat: Señor guardia, es que el camarero me invitaba a chupitos, y como yo no se decir que noooooo.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ja sabem tots que el poder canvia persones, les fan més vulnerables davant tot tipus de corrupcions... però lo que no sabia es que també els fa beneits, dir a nes jutge que "no sabia que era un xalet de lujo" o s'altre q "no sabia dir q no" o s'altre "q ell no anava demanant es dni a nes gigolos"...Clarooo...quina merda d'advocats den maikelyacson mira q no dir això a nes judici!!!!
Si fos per jo, joder picarien pedra fins que tornin tots el dobers robats.

Simo Llepol ha dit...

picar pedra?? jo els hi faria desmontar el porsche peça a peça i les hi faria menjar...!! diuen que l'estomac s'acostuma a tot...