dijous, de maig 15, 2008

Un titular d'aquests que realment sap greu veure'l:(Diario de Mallorca)

Menos de la mitad de jóvenes de entre 20 y 24 años tiene el título de secundaria superior.

Precisament ahir en parlavem. Supós que els fills de son pare aquests que fan carreres per el poligon a altas horas amb un Lamborghini i les penjen al youtube no s'han d'aixecar prest per anar a estudiar.
A meam, Tothom pot fer lo que vulgui amb la seva vida, ja esta clar que no hem d'imposar rés, i menys de d'aquest blog liberal i libertí. Si no volem estudiar molt bé, si no volem fer feina, beníssim (mentres papa i mama allarguin la mà). Pero el que no podem perdre de vista son els valors a la hora de relacionar-te amb la gent ja que per sort o desgracia no vivim tot solets dins aquesta illa no-deserta, i, com que som animalets de granja, els valors (paraula també un poc xunga pero no en trob d'altre) no creixen als arbres ni enmig de les tomatigueres. O sigui, que el papa i la mama els mos inculquen (mal en el cas de el humilde i secuaces que hi ha per tota la illa, i que tos reconeixem) o els mos inculquen a la escola a través de la cultura i el coneixement. I, segons el titular, aquesta darrera opció queda desterrada. I la primera, per lo que es veu, també.
Després venen coses com lo del lletreret anti-rumanos de la tenda d'Alcúdia i encara n'hi ha que els hi fa gràcia. El País i tot en parlava ahir, aixó és promocio i no lo de s'Ibatur!

4 comentaris:

Sete Xplosion! ha dit...

Aixo de que els joves de les Balears tenen el nivell universitari més baix no només be donat pels mimitos dels pares, si no pq les Balears per be o malament te feina i un jove de 16 anys s'estima mes fer feina i guanyar 1000€ q per posar-li benzina a la moto i xulear-se devant les nines ja li basta i quasi li sobra. Ara tenim cartells anti rumanos (indigne) pero d'aqui poc aquest que no han volgut preparar-se de joves penjaran el cartell de "anti suecs, anti tot lo que vengui preparat de fora" temps al temps.

Simo Llepol ha dit...

com penjin el de "anti-sueques" hi ha perpenjar-los!!

Unknown ha dit...

100% d'acord amb en copro!! Un pais on cobren més els enrretjoladors, guixaines, pintors, camioners... (feines totalment respectables) q un abogat, economista, auditor, metge... tots feines q mínim necesites 5 anys de carrera, es q qualque cosa no funciona!!!

Simo Llepol ha dit...

Precisament feines que no necessiten cap preparació de tipus cultural.
Ni tan sols preparació de la preparació (com llegir un llibre per exemple).
Feines necessàries peró sobrevalorades dins "El Pais del Ladrillo" ...com els futbolistes, probablement la raça més inculta i, a la vegada, la més influent.