dijous, de maig 22, 2008

A en Matias el Humilde i als seus compinches els hi han tornat els seus cotxes, els necessitaven per anar a fer feina (aixó serà el major disbarat d'avui, tranquils). Amb lo que costa omplir el dipòsit un parell de pics son pare ha pagat l'abogat.
I amb un parell de parell d'omplides podran comprar La Fortalesa: Vint mil millons i pico de pessetes (pico de 750 millons). Estic segur que en Matias Kühn aquest deu caure be a algú. Un dia me trobaré aquest algú.
Amb la meïtat se pot comprar el Mallorca. Tot l'equip. Jugadors i tot. O sigui que amb 30 mil millonets, més o manco, pots tenir en Güiza grenant la clasta de la fortalesa mentres en Moyà i el cusset juguen a tirar-se el frisbee.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Joder, aixo si q es pasta gansa!!!
Lo millor den grande aquest dies. No s'enrrecorda on va ingressar 27 milions d'€,"veu de la seva dona" quin cap...oiiii aquests homos qualque dia perdràs es cap!!!
Jo perd ses claus, sa cartera n'hi d'altres q perden ressss, 27 milloncejos de nada!!!
I lo den kunh, es l'amo del baleares, es rumoretja q pot comprar el mallorca i fer-lo filial del baleares!!!

Sete Xplosion! ha dit...

Ostia pues es una gran sort lo d'en Vicente Grande... si no s'en recorda d'on a ficat aquesta suma de doblers dec entendre que es pq n'ha ficats molts mes.

Lo del humilde no te preu, vaig veure dos videos d'aquest tipo i la veritat es q no nomes crec q es lo mes baix del genere humà si no q tan de bo quedi a una cadira de rodes estabellant-se amb el seu cotxe.

i dic jo, pq en lloc de fer a pollensa un auditorium de 9millons d'euros per acabar com el d'alcudia fent cine els diumenges, pq no compra l'ajuntament la fortalesa i fa un explotació d'interes turistic crec q seria molt mes beneficiós per tothom!

Simo Llepol ha dit...

El dia que un ajuntament tengui 125 millons d'euros per gastar... preocupa't!